Ge gamla möbler nytt liv hos en tapetsör

Skippa lagtröjan på väggen

Heminredning är ett stort intresse för många människor i vår tid, och allt fler upptäcker hur givande det kan vara att uttrycka sig genom just inredning. Samtidigt kan det vara svårt att ta de första stapplande stegen mot att hitta en egen stil där hemma. Många är rädda för att göra misstag (och visst finns det fallgropar, som du kan läsa här nedanför) och vet inte var de ska börja. Den här texten är till för dig som kille som behöver lite råd på vägen för att hitta fram till din egen inredningsstil.

Inredning som tilltalar det motsatta könet

Det kommer kanske inte som en överraskning att både killar och tjejer ofta har en inredningsstil som präglas en hel del av det kön de tillhör. Men det kanske överraskar vissa att få höra att det finns återkommande fenomen som framförallt det kvinnliga könet tar upp som störande när det killars inredning av hemmet. Enligt en artikel som skrivits i ämnet så är ett av tipsen till killar att hoppa över lagtröjan på väggen om du vill undvika inredning som tjejer avskyr. Andra tips är att ha gardiner och undvika en stil som går för mycket i svart/rött. Viktigt är också att ta hand om de möbler du har, och se till att de är i gott skick.

Inred med självsäkerhet

Självklart är det viktigt att man inreder sitt hem med saker man verkligen tycker om och möbler som man kan stå för. Men för att också förmedla rätt budskap till sina gäster (bland dessa kanske en framtida partner) så kan det vara mödan värt att lägga ner lite extra energi och tid på att välja inredningsdetaljer som ”talar rätt språk”. Börja med att ta till dig av tipsen du kunde läsa tidigare, du ska alltså åtminstone välja bort de detaljer som sticker mest i ögonen på andra. Sen kan du också försöka sköta om dina möbler, och kanske lämna in trasiga möbler hos en tapetserare.

Lämna ett svar